onsdag 7 april 2010

Brinna för något

Jag önskar att jag kunde hitta något att brinna för och jag önskar att det var yoga.

8 kommentarer:

  1. Romanen? Jag vill läsa! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu ska det äntligen bli en bok av bloggen, maila mig på filipssonk@gmail.com

      Radera
  2. Ja, vad bra! Vad vill du läsa om? Hjälp mig...

    SvaraRadera
  3. Bra fråga. Vad vill man läsa om? Tror jag vill läsa något som jag kan identifiera mig med, språkligt och positionsmässigt, med humor. Som bloggen fast längre med en plot? Om livet, relationer, bakgrund, barndom, den postparadoxala personlighetens väv, kanske? Det vi alla känner spår av, men du verkar leva ut mer än andra(vilket jag baserar på intrycket jag fått av bloggen, som du vill ge här). Är det inte det som gör en bra roman; att den är som livet men mer tillspetsat?

    Är du förresten inte en person som behöver ett projekt att gå in för med liv och lust? Eller kanske flera att alternera mellan? Något med struktur att ändå kunna ta ut svängarna inom, som avhandling, roman eller dylikt? ADHD-människor är ju inte bara för mycket av allt, de brukar gilla att hyperfokusera också. Gör det! Jag är övertygad att vi är fler som vill läsa en riktigt medryckande 2010-talsroman av dig. Lycka till!

    SvaraRadera
  4. alltså jag HAR inte adhd på riktigt, haha...tror jag...men tack snälla för inputen och framför allt, inspirationen. What can I say? Will do. (som min barnvakt brukar skriva när jag messar mina order på avstånd). Hyperfokusera, det är verkligen jag...ibland. Tack! Den postparadoxala personligheten...härligt att bli definierad! Kram och tack för att du läser!

    SvaraRadera
  5. Nä, jag trodde inte att du hade det på riktigt heller ;) Men du är bra på att lyfta fram vardagens (potentiella) dramatik på ett humoristiskt sätt. Bloggen är ju en form, jag gillar att du skriver den i form av små korta anekdoter. Men vore kul att läsa något längre också. Du har inte lagt upp något annat på nätet, novell eller något?

    SvaraRadera
  6. Har du någon idé själv? Kanske om någon som är en sökare som du? Jag ska fundera lite till. Jag återkommer. :)

    SvaraRadera
  7. http://webzone.imer.mah.se/projects/shipwrights/viewarticle.aspx?articleID=14&issueID=5

    SvaraRadera